fbpx

Atunci când ai un vis, o dorință arzătoare sunt sigură că ai vrea să o vezi cât mai curând realizată și ai dori ca tot mapamondul să știe de ea. Și te întrebi:

ESTE ÎN REGULĂ, ÎMI VA AJUTA, SĂ POVESTESC DESPRE CEEA CE VREAU SĂ FAC?

Iată cum stă treaba:
Tendința, în momentul descris mai sus, este ca și atunci când dai naștere unui copil. Vrei să povestești numai de el: cum arată, cum zâmbește, ce mănâncă, etc.

La fel se întâmplă când te îndrăgostești! Oare a scăpat vreun prieten care să nu știe ce fluturi ai în stomac și cât de nemaipomenit e Făt-Frumos?

DE CE lucrurile ar sta altfel atunci când ai un obiectiv pe listă și îți stă mintea și inima numai la el?

Este absolut normal să povestești de ceea ce vrei să faci sau ceea ce deja ți se întâmplă, să te bucuri împreună cu prietenii tăi, să ceri ajutor și susținere dacă este cazul.

O mică precizare aici, în privința persoanelor cărora le împărtășești ce vrei tu să faci: Alege să vorbești NUMAI cu cei de care ești sigură că te susțin, nu te critică, sunt oneste, au o filosofie sănătoasă de viață. Dacă nu ai în jurul tău astfel de persoane, întreabă-te ce semințe ai semănat tu în trecut de te-ai înconjurat de un anumit fel de oameni …

O să vezi că, atunci când vorbești despre visul tău cu pasiune, prin Legea Atracției vei aduce în calea ta (VEI MANIFESTA ÎN CÂMPUL CUANTIC) exact persoanele și evenimentele potrivite.

O sa vezi că LUCRURILE SE LEAGĂ, ca și cum scenariul ar fi fost deja scris!

DE CE?

Surpiză, surpiză!

UNIVERSUL ABIA AȘTEAPTĂ SĂ TE SUSȚINĂ!

Tu doar trebuie SĂ ȘTII CE VREI, SĂ CERI, SĂ CREZI ȘI SĂ ACȚIONEZI!

Așadar VORBEȘTE, FII DESCHISĂ, AUTENTICĂ, e ok să FII VULNERABILĂ, pentru că doar atunci te va cuprinde acea BUCURIE ADEVĂRATĂ, acea PACE INTERIOARĂ, sentimente care sunt molipsitoare și, în acest fel, ÎI VEI TRANSFORMA ȘI PE CEI DIN JURUL TĂU!

LASĂ VISUL TĂU SĂ VORBEASCĂ!