fbpx

ESTE MOMENTUL SĂ TRĂIEȘTI VIAȚA PE CARE O MERIȚI ȘI
SĂ AI AFACEREA PE CARE ȚI-O DOREȘTIDolce Vita & Business


6 LUNI DE SUSȚINERE ȘI MOTIVARE CU


Vera Niste - Abundant Life Coach

IMBRAȚIȘEAZĂ NOUA TA VIAȚĂ PLINĂ DE IUBIRE, ABUNDENȚĂ ȘI ARMONIE! 

E timpul să te bucuri, să experimentezi, să iți vezi visurile împlinite, cu alte cuvinte

E TIMPUL SĂ TRĂIEȘTI O DOLCE VITA!

E TIMPUL SĂ TRĂIEȘTI, ÎN PRIMUL RÂND, PENTRU TINE!

Draga mea, 

Mă bucur mult că ești aici! Tocmai ai făcut primul pas spre viața pe care o meriți, spre îndeplinirea scopului tău, spre abundență, bucurie și armonie!

Am parcurs și eu același drum pe care te afli tu în acest moment. Timp de 20 de ani am avut un job care nu era potrivit pentru mine, am muncit pentru a-mi permite să le ofer copiilor mei o altfel de educație, de viață, sperând ca într-o bună zi să fac ceea ce îmi plăcea cu adevărat și să am și timpul necesar pentru a mă bucura de familia mea, de pasiunile mele.  Timp de peste 3 decenii am fost pe locul doi sau chiar trei și patru, în propria mea viață!

Momentul de cotitură apare mai devreme sau mai târziu în calea fiecăruia dintre noi. La mine a venit acum 9 ani, dar nu așa de lin cum mă așteptam eu, ci mai degrabă ca o necesitate. Pentru mine procesul de autocunoaștere și transformare nu a fost unul facil, nu a durat puțin, dar în acest moment sunt exact pe calea pe care sunt menită să fiu.

ACUM, cu toată experiența mea susțin, inspir și  motivez femeile ca tine să iși urmeze inima, să identifice și să folosească darurile pe care le au pentru a se simți împlinite și pentru a-și dezvolta afacerea proprie prin care să își realizeze menirea.

Am creat pentru pentru tine programul intensiv de coaching DOLCE VITA & BUSINESS, în care am combinat procese de autocunoștere, cele mai eficiente tehnici cu care am lucrat, structuri și strategii pe care le poți pune imediat în practică.

Cu dragoste,

Vera Niste


EȘTI AICI PENTRU A DEVENI CEA MAI BUNĂ VERSIUNE A TA!

Știi unde vrei să ajungi atunci când iți este clar cine ești cu adevărat, dincolo de toate măștile și tiparele tale mentale. Drumul spre tine este uneori provocator, dar întotdeauna dă un sens vieții, acel sentiment de împlinire, de "acasă" pe care cei mai mulți dintre noi îl caută tot timpul.

CE ESTE DOLCE VITA & BUSINESS

Vrei să te bucuri de viața pe care ți-o dorești în timp ce îți crești afacerea?

DOLCE VITA & BUSINESS îți dă ghidarea de care ai nevoie, structura, autocunoașterea, inspirația, suportul unei comunități și susținerea personală a coach-ului Vera Niste, pentru a-ți îndeplini scopul. Dolce Vita & Business

6 LUNI DE SUSȚINERE ȘI MOTIVARE PENTRU FEMEI DE SUCCES

INCLUDE:

18 SESIUNI ONLINE DE COACHING DE GRUP

Vera Niste, Abundant Life Coach, te susține personal în cadrul sesiunilor online de coaching de grup, când vei avea ocazia să îi pui întrebări specifice, să primești răspunsuri obiective și profesioniste și feed-back de calitate.


12 MODULE ESENȚIALE PENTRU AUTOCUNOAȘTERE ȘI DEZVOLTAREA AFACERII TALE

Modul în care au fost structurate modulele este unul firesc, care respectă etapele de dezvoltare personală și pașii pe care îi ai de făcut pentru a te bucura de afacerea ta de succes. Vei simți transformarea și acest lucru se va reflecta în toate sferele vieții tale.


EXERCIȚII DE AUTOCUNOAȘTERE ȘI CONȘTIENTIZARE

Pentru a ne asigura că pui în practică informația din cadrul fiecărui modul vei primi caiete de lucru cu exerciții specifice care te vor ajuta să evaluezi situația existentă și următorii pași pe care îi ai de făcut.


GRUP DE FACEBOOK PENTRU SUSȚINERE

Vei cunoaște femei care trec prin aceleași provocări ca și tine, veți împărtăși idei și soluții, vei afla puncte de vedere care te vor provoca să privești lucrurile și din alte unghiuri. Inspirația și susținerea reciprocă iți va netezi drumul spre succes!


FOLLOW-UP 2 LUNI

Dacă în primele 4 luni vei lucra intensiv la procesul de autocunoaștere și de definire și structurare a programului tău de business, în următoarele 2 luni VERA NISTE îți va fi în continuare alături pentru a ne asigura că afacerea ta merge cu succes înainte și îți va răspunde la întrebări.  

DIN EXPERIENȚĂ VREM SĂ ȘTII CĂ ACEASTĂ SUSȚINERE FACE DIFERENȚA ÎNTRE DOLCE VITA & BUSINESS ȘI ALTE PROGRAME EXISTENTE PE PIAȚĂ ȘI CARE AU ACELAȘI SCOP

ÎNCEPE ACUM CĂLĂTORIA TA SPRE O DOLCE VITA!

CE VEI AFLA ÎN TIMPUL PROGRAMULUI?

Modulul 1 - IMAGINEA ȘI IUBIREA DE SINE

Vei avea o evaluare clară a momentului ACUM, a perioadei din viață în care te afli, dar și a punctului în care îți dorești să ajungi.

Modulul 2 și 3 - Setarea mentală pentru succes și prosperitate

Mintea poate fi cel mai mare aliat sau cel mai mare dușman al nostru. Vei învăța să o faci să lucreze pentru tine prin tehnici specifice de cultivare a minții, dar și prin puterea afirmațiilor.

Modulul 4 - MONEY STORY

Fiecare avem o poveste a banilor, limitări, condiționări care ne împiedică să ne bucurăm de abundența financiară pe care o merităm.

Modulul 5 - LEGILE UNIVERSULUI

Este foarte important ca în viață să nu înotăm contra curentului pentru că nu vom înainta nici un milimetru. Cunoașterea legilor care guvernează această lume ne ajută să înțelegem mai bine cum să acționăm pentru a fi în armonie cu noi,                                                 cu ceilalți și cu Planul de Creație. 

Modulul 6 - CEL DE-AL ȘASELELA SIMȚ - INTUIȚIA

Suntem înzestrați cu cel de-al șaselea simț. Tu ții cont de el în viața și în afacerea ta?

Modulul 7 - MANAGEMENTUL TIMPULUI

Timpul este o resursă importantă pe care o putem folosi în avantajul nostru pentru a ne crește eficiența, dar și pentru a ne relaxa cum se cuvine.

Modulul 8 - Leadership și Coaching

În viața personală și în afacere avem nevoie să ne dezvoltăm abilități de lider și de coach. Tu ce fel de lider ești?

Modulul 9 - VISUL TĂU PERSONAL

Care e dorința ta cea mai mare, care e menirea ta? Cum transformi pasiunea ta în afacere? Pe cine vei servi prin afacerea ta? Care este clientul ideal pentru tine? 

Modulul 10 - STRATEGIA AFACERII TALE

Îți cunoști valoarea, visul, știi pe cine poți susține, dar e timpul să afli și cum o poți face. Vei primi structura, strategia, toți pașii necesari pentru a crea propria afacere, de la zero.

Modulul 11 - LANSAREA AFACERII

Esti pe piață! Lumea știe de tine, primești telefoane, solicitări, întrebări. Cum gestionezi situația? Cum faci vânzarea efectivă? Așa cum fotbalul e pe goluri, afacerile sunt pe bani!

Modulul 12 - SĂRBĂTORIREA SUCCESULUI

După ce vei sărbători succesul tău și te vei bucura de atingerea obiectivului, îți vei face autoevaluarea și vei merge mai departe cu un plan pe următoarele trei luni de zile.

ACUM ESTE TIMPUL SĂ IȚI ÎNDEPLINEȘTI MENIREA

DOLCE VITA & BUSINESS

6 LUNI DE SUSȚINERE ȘI MOTIVARE CU VERA NISTE -  ABUNDANT LIFE COACH

PROGRAMUL SE ADRESEAZĂ SPIRITULUI, CORPULUI MENTAL ȘI CELUI EMOȚIONAL ȘI INCLUDE:

- 18 SESIUNI ONLINE DE COACHING DE GRUP

- 12 MODULE ESENȚIALE PENTRU AUTOCUNOAȘTERE ȘI DEZVOLTAREA AFACERII TALE

- CAIETE DE LUCRU CU EXERCIȚII DE AUTOCUNOAȘTERE ȘI CONȘTIENTIZARE

- GRUP DE FACEBOOK EXCLUSIV

- FOLLOW-UP 2 LUNI, DUPA FINALIZAREA MODULELOR

- ACCES PE VIAȚĂ LA TOATE MATERIALELE DIN CADRUL PROGRAMULUI
- BONUSURI SURPRIZA
- TRAININGURI CU INVITAȚI SURPRIZĂ

INVESTIȚIE

PLĂTEȘTE INTEGRAL CU DISCOUNT

960 EURO

PLAN DE PLATĂ

3 PLAȚI LUNARE DE 350 EURO

VREI SĂ ȘTII DACĂ PROGRAMUL DOLCE VITA & BUSINESS ȚI SE POTRIVEȘTE ?

Programează-te la o sesiune gratuită de coaching, de 30 de minute și vei afla dacă DOLCE VITA & BUSINESS este ceea ce îți dorești tu în acest moment pentru evoluția ta personală și profesională. Pentru a ne asigura că scopul programului este atins și tu îți vei realiza obiectivele personale, completează mai întâi: Formularul de Cunoaștere

ȘI TU ÎȚI POȚI VEDEA VISURILE ÎMPLINITE

La Vera am apelat ca s​ă m​ă ajute s​ă descop​ăr care sunt blocajele ​într-un domeniu din via​ța mea unde sim​țeam c​ă bat pasul pe loc, anume cel financiar. Perspectiva ei diferită m-a f​ăcut s​ă realizez c​ă eu singur​ă ​îmi puneam piedici prin modul ​în care priveam lucrurile. Ce m-a surprins foarte tare a fost faptul c​ă, odat​ă descoperit​ă cauza ​și schimbat tiparul mental, lucrurile ​și-au schimbat direc​ția ​în c​âteva s​ăpt​ăm​âni. A​șadar, un big like pentru Vera!

Cristina Vechiu

Arhitect


Pe lângă faptul că e un om deosebit, cu o energie care te ​înal​ț​ă ​și o cunoaștere profundă, Vera Niste m-a ​înv​ă​țat să preiau controlul asupra vieții mele ​și s​ă devin creatorul realității pe care o traiesc. M-a ajutat s​ă ​îmi clarific și s​ă urmez chemarea de a deveni trainer Qigong,

sus​țin​andu-m​ă s​ă ​îmi ating obiectivul ​într-un timp nesperat de scurt. ​Îi mul​țumesc!

Gabriela Grădinar

Trainer Qigong și terapeut

Avem nevoie de un mentor. Eu urmez cu Vera programul Dolce Vita & Business ​și m​ă simt sustinut​ă. Am momente c​ând

provoc​ările m​ă cople​șesc, dar stiu c​ă am pe cine s​ă ​întreb, am cu cine s​ă vorbesc despre problemele care apar. ​Și Vera este un om care ​știe ce face, ​și face bine. Mul​țumesc Vera!

Maria Cernit

Terapeut&Life Coach


ESTE TIMPUL SĂ TRĂIEȘTI VIAȚA PE CARE O MERIȚI 

ESTE TIMPUL CA LUMEA SĂ BENEFICIEZE DE DARURILE TALE

ACȚIONEAZĂ ACUM!

UNIVERSUL VREA SĂ AI TOT CE DOREȘTI!

www.veraniste.ro

fb.com/VeraNisteCoach

office@veraniste.ro