fbpx

Coaching Privat

Susținerea care face diferența

Vrei să îți îmbunătățești calitatea vieții?
Simți că te-ai blocat, că bați pasul pe loc?
Nu te mai regăsești?
Nu știi cine ești și care e menirea ta în viață?

Eu îți pot fi alături!

Te pot susține să îți găsești răspunsul la întrebări, să îți stabilești și să atingi obiectivele, să te descoperi, să îți creezi noi obiceiuri care să te susțină pe noul tău drum și să lași să plece convingerile și limitările vechi.

TE ÎNCURAJEZ, TE INSPIR, TE MOTIVEZ!
EU AM ÎNCREDERE ÎN TINE ȘI ȘTIU CĂ POȚI AVEA VIAȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI!

Dumnezeu ne-a creat egali, ne-a lăsat să experimentăm o viață în abundență și iubire, dar ne-a dat și liberul arbitru!

DEPINDE NUMAI DE TINE CE DRUM ÎȚI AȘTERNI ÎNAINTE!

Prin sesiunile de coaching 1:1 sau programele de coaching eu te pot susține!

Completează formularul de cunoaștere și ne auzim într-o sesiune de coaching gratuită de 30 minute pentru a stabili cea mai potrivită și eficentă cale de a lucra împreună.

Încep Acum

coaching

MISIUNE PERSONALĂ

GHIDARE, STRATEGIE, MOTIVARE, INSPIRAȚIE

Te simți confuză în privința drumului tău în viață? Ai lucrat 10-20 de ani într-un domeniu și acum ești într-un blocaj? Nu găsești bucurie în activitatea de zi cu zi, în job-ul tău? Ai vrea să faci altceva dar nu știi ce sau îți e teamă că e prea târziu să mai poți schimba ceva?

Am o veste bună pentru tine!

Te pot susține în AFLAREA MISIUNII TALE PERSONALE, în TRANSFORMAREA PASIUNII TALE ÎN AFACERE, dacă îți dorești acest lucru, ÎN REALIZAREA PLANULUI CONCRET pentru a ajunge de la un job în care unica satisfacție este salariul lunar la un job care să îți aducă BUCURIE, SATISFACȚIE și ABUNDENȚĂ.

Un singur aspect te desparte de a-ți trăi pasiunea ta : să îți dorești 100% să faci acest lucru și să îți asumi ieșirea din zona de confort în care te afli.

Marele actor Harrison Ford a lucrat ca și tâmplar pentru a-și plăti facturile. El nu a avut un real succes, înainte de a împlini 35 de ani.

Coloneul Sanders a reușit foarte târziu în viață. Acesta și-a pus în practică ideea abia la vârsta de 65 de ani. Câtiva ani mai târziu, deținea unul din cele mai mari lanțuri de mâncare fast food din lume (KFC).

Susan Boyle s-a luptat cu dificultăți financiare, handicap mental parțial și moartea mamei sale. Susan a reușit să obțina succesul, devenind o cântăreață faimoasă, la vârsta de 47 de ani!

Tu ce mai aștepți?

Încep Acum

coaching

RELAȚII

ÎMBRĂȚIȘEAZĂ, TRĂIEȘTE, IUBEȘTE

Ești mulțumită de relația pe care o ai cu partenerul tău?
Ești încă îndrăgostită?
Astepți cu nerăbdare să fiți împreună?

SAU

Te simți blocată într-o relație care nu te satisface?
Nu te simți înțeleasă?
Eviți discuțiile despre voi doi?

Relațiile pot fi complicate, așa este!
Deși pornim la drum împreună cu iubire și sperantă, pe parcurs uităm de noi, de ce ne bucură și de ce ne-a atras inițial și ne pierdem în grijile zilnice.

Una dintre cheile la îndemână pentru toată lumea, pentru a avea relații care să ne împlinească este COMUNICAREA. O comunicare directă, sinceră, exprimarea clară a așteptărilor și setarea unor limite sănătoase sunt esențiale pentru un cuplu.

Dacă vrei să te bucuri de fiecare clipă petrecută langă partenerul tău, te pot ajuta prin intermediul ședințelor de coaching. Vei învăța tehnici de ascultare și de comunicare eficientă, iți vei cunoaște limitele și obiectivele și te voi susține în stabilirea unui set de acțiuni prin care să ajungi la relația pe care ți-o dorești. Și pentru că schimbarea începe în primul rând cu tine, vom lucra pe acceptarea, iertarea și iubirea de sine.

Meriți ce este mai bun!

Încep Acum

coaching

LIFESTYLE

SĂNĂTATE, FERICIRE, ARMONIE, PROSPERITATE

Cum e viața ta? Ești fericită, sănătoasă, prosperă? Vrei să schimbi ceva dar nu îți reușește sau poate nici nu știi exact ce schimbare vrei să faci? Timpul nu îți mai ajunge? Oscilezi între prea multe obiective și nu acționezi pentru realizarea niciunuia?
Acest serviciu pe care ți-l ofer, lifestyle, este cel mai solicitat de către clienții mei dar și cel mai complex. Un stil de viață potrivit ție este cheia spre îndeplinirea nevoilor tale, spre respectarea valorilor.

Rolul meu e să îți pun la dispoziție tehnici, metode, să te susțin în lucrul tău cu mintea ta, căci totul începe de acolo: gândurile sunt FORTE adevărate care creează credințe, atitudini, acțiuni, viața. Lucrul cu gândurile și emoțiile presupune disciplină, consecvență, asumare, pe termen lung.

Privește profund în tine înainte de a merge mai departe!

Încep Acum