fbpx

Suflet drag,

Cred că de multă vreme nu am mai scris așa de mult, dar crede-mă, conștientizările se țin lanț și vreau să le împărtășesc cu tine!
Îmi doresc mult să vezi cât e de simplă viața, cum totul ne e la îndemână și cum ne putem bucura bucurându-i pe alții.

Iată povestea:

De o vreme mă tot gândesc la un logo pentru firma mea de coaching, la ceva care să reprezinte ceea ce fac, Misiunea mea Personală. Fără să mă atașez de rezultat, am rugat o putere mai mare decât mine să îmi scoată în cale (dar cât se poate de vizibil) cel mai potrivit simbol. Nu știam când se va întâmpla acest lucru, dar nu era o chestiune foarte urgentă. Tot ce îmi rămânea de făcut era SĂ FIU PREZENTĂ în propria-mi viață!

Cred că știi deja că atunci când ai credință și un obiectiv bine definit, Universul îți deschide calea și îți dă răspunsurile. Tu doar trebuie să fii acolo pentru a le culege!

Adevărat este! În nici 2 zile, cu zero investiție (bani, timp), dar cu maximă iubire și bucurie, logo-ul mult dorit de mine s-a materializat!

Privește fotografia de mai jos! Ce au în comun cele 3 imagini?

Așa e! Au în comun FRUNZE DE PALMIER!
Da, ai ghicit, NOUL MEU LOGO ESTE O FRUNZĂ DE PALMIER!

Și acum derularea faptelor (probabil nu am cum să redau 100% emoția din spatele întâmplărilor):

– Ieri am băut un ceai cu o minune de femeie, pe care am cunoscut-o virtual, cu câteva zile înainte să ne vedem în plan fizic, prin intermediul unei cercetări de marketing făcută de mine pentru lansarea unui nou program de coaching. Am petrecut timp extraordinar împreună și, la plecare, mi-a făcut un dar: un semn de carte reprezentând o frunză de palmier aurie. Din prima clipă mi-a plăcut foarte mult, simțeam o legătură, o conexiune, parcă mai era ceva acolo…

– Am ajuns acasă într-o stare de bucurie și pace sufletească, dar cu senzația că mai aveam ceva de făcut. Eram cu semnul de carte în mână când pașii m-au dus direct la laptop și am căutat pe net ce semnifică palmierul/frunza de palmier. Am găsit imediat că este un semn al soarelui, semnifică atingerea visurilor, descoperirea puterii interioare, echilibrul masculin-feminin, fericirea, armonia, prosperitatea.

ȘI M-A STRĂFULGERAT PRIN TOT CORPUL, PRIN TOATE SIMȚURILE:

ERA EXACT CE CĂUTASEM – LOGO-UL MEU VA FI FRUNZA AURIE DE PALMIER!

A venit imediat următoarea întrebare: Dar cine să mi-l deseneze?

– În dimineața zilei de azi povestesc cu fiica mea cea mare (11 ani) despre cum Universul mi-a răspuns cererii și ce minunat mă simt! Și ea brusc îmi zice că vrea să plece la cumpărături. Ciudat, nu? Poate, dar nu și când Universul mai are câțiva ași în mânecă!
– Peste vreo oră vine fii-mea de la cumpărături și… eu primesc un CADOU: Într-o pungă, cu mulți palmieri verzi desenați pe ea, era cana cu palmierii aurii!
NU ÎMI VENEA SĂ CRED! Și, în timp ce îmi îmbrățișam copilul și o tot întrebam unde a găsit ea taman acea cană cu palmieri aurii, M-A STRĂFULGERAT DIN NOU, de data aceasta o întrebare simplă, dar la care nu mă gândisem înainte:
„Mami, nu ai putea să îmi desenezi și mie o frunză de palmier aurie? Știi tu pentru LOGO!”

– Închei aici povestea, spunându-ți că peste câteva minute apare minunea mea de copil cu desenul din fotografie și îmi explică:

„Uite, aceasta e femeia pe care tu o ajuți să își realizeze visurile. Vezi? Frunza de palmier este visul ei de aur și ea îl ține tot timpul sus, îl protejează, se uită înspre el pentru că vrea să îl atingă!”

Te las pe tine să tragi concluziile!

Eu sunt fericită și recunoscătoare pentru toți oamenii din viața mea, pentru toate darurile tangibile și intangibile, pentru toate emoțiile și lecțiile de viață!

Ce am vrut să îți spun cu această poveste lungă dar autentică este că:

ESTE IMPORTANT SĂ ȘTII CE ANUME CERI UNIVERSULUI, SĂ FII PREZENTĂ 100% PENTRU A PRIMI RĂSPUNSUL ȘI SĂ NU TE ATAȘEZI DE REZULTAT SAU DE FELUL ÎN CARE VEI PRIMI CEEA CE AI CERUT!